Dynamics Business Central -Text marketing cu Microsoft Copilot.- Elian Solutions

Business Central și Microsoft Copilot – Generarea de texte de marketing cu inteligența artificială

Blog, Business Central

Aplicațiile de inteligență artificială există de ceva vreme în piață, dar în ultima vreme interesul pentru acestea a crescut brusc. Momentul de cotitură l-a constituit lansarea aplicației ChatGPT în toamna anului 2022. ChatGPT  e un sistem de inteligență artificială capabil să proceseze limbajul natural, să genereze texte, să scrie cod, să explice concepte și să ofere asistență într-o gamă largă de subiecte. La momentul de față există mai multe aplicații în genul ChatGPT pentru mediul de afaceri, dar cea dominantă acum este Microsoft Copilot.

Microsoft Copilot este un set de funcționalități bazate pe inteligență artificială (IA) integrat în diverse produse Microsoft, cum ar fi Microsoft 365, Dynamics 365, Power Platform și alte servicii cloud.  Aceste funcționalități și-au făcut apariția și în cadrul sistemului ERP Dynamics Business Central, iar în articolul de față ne-am propus să vă arătăm una dintre acestea.

Să ne imaginăm următorul scenariu de lucru: gestionăm în Business Central câteva mii de articole pe care le vindem prin intermediul unui site. Avem nevoie să creăm pentru fiecare articol, în baza caracteristicilor specifice, un text de prezentare care să fie cât mai atractiv. Soluția? Îl vom genera cu Microsoft Pilot.

Pentru aceasta, avem acum în fișa articolului o opțiune de generare de text de marketing:

Dynamics Business Central - Optiune generare text marketing cu Copilot

Dacă dăm clic pe butonul ”Ciornă cu Copilot” ni se va deschide o fereastră în care se va genera textul.

Dynamics Business Central -Text marketing generat cu Microsoft Copilot

Avem opțiunea de a crea textul de prezentare în mai multe stiluri (tonuri): formal, optimist, creativ etc.

Dynamics Business Central -Text marketing generat cu Microsoft Copilot.- 2png

După ce testăm mai multe variante, în final păstrăm varianta finală.

Dynamics Business Central -Text marketing gerat cu Microsoft Copilot.- Final

Pe lângă această opțiune, putem pune și accent pe anumite atribute ale produsului și putem schimba limba de prezentare:

Dynamics Business Central -Text marketing cu Microsoft Copilot.- EN

În articole viitoare vom discuta și despre celelalte funcționalități Microsoft Copilot prezente în Dynamics Business Central. Dacă vă interesează subiectul, nu e nevoie decât să vă abonați la newsletter-ul Elian Solutions.

Elian Solutions este parte a Bittnet Group, activând de peste 15 ani în piață ca implementator al sistemului ERP Microsoft Dynamics 366 Business Central. Având o echipă de peste 70 de angajați și un portofoliu de peste 250 de clienți, Elian Solutions este unul dintre cei mai importanți parteneri Microsoft pentru sistemele ERP.

Vrei să fii la curent cu funcționalitățile Dynamics Business Central și să afli noutăți  despre sistemele ERP și tehnologiile pentru afaceri?
Atunci, abonează-te la Newsletter-ul lunar furnizat de către ELIAN Solutions